Champions League: PSG för att ett “raseri” inom Slovenien, Porto reser ytterligare Danmark i form av det finns en vinst

0

Raul Gonzalez Paris Saint-Germain är inom kvartsfinalen inom EHF Champions League i form av det finns en fot, efter tenderar att de som nådde det finns en dominerande seger 37:22 på besöket inom Celje, under tiden som Porto lyckades slå Aalborg i form av 32:29 med tanke på garanterar det finns en nyfiken omkamp inom Danmark.

Den franska tippad vinnare gjorde det finns en serie inom center resten av första halvan med tanke på upplevelse på ledighet i form av en gigantisk distinktion på tio mål som (11:21), för att de som för att inte missade förrän inom december resten av matchen dessutom för tillfället är vandrar komma in för att massiva favoriter, för att inte bara för att inom returmatchen men dessutom inom och extra matcher i jakt efter den primära eu titeln. Dylan Nai gjorde så massor av för att 10 mål som vänta parisarna, Ferran Sole lade ytterligare sju, under tiden som vänta den slovenska mästaren har varit de som förmodligen den mest effektiva Arsenije Dragasevic dessutom Ziga Mlakar i form av sex mål som.
Att anse har varit ganska mycket extra nyfiken inom Portugal, genom vilket Porto först gjorde det finns en vinst i form av 4 mål som genom första halvlek dessutom ytterligare sista firade i form av 32:28 i jämförelse med Aalborg. Victor Ituriza har varit den portugisiska klubbens ledare i form av åtta mål som, under tiden som Henrik Molgard har varit den förmodligen den mest effektiva vänta Aalborg i form av sju mål som.
EHF CHAMPIONS LEAGUE, EIGHTHFINALS, MATCH 1
Celje – Paris Saint-Germain 23:37 (11:21)
Porto – Aalborg 32:29 (18:14)

[ad_2]

Leave a Reply