Modric se framåt för att FIFA: Jag behöver upprepa varje liten sak jag vunnit!

0

Kroatiens fotbollslandslagsmedlem Luka Modric (35) besegrade Cypern (1-0) hemma på lördag genom användning av “kuberna” att tillägga nakna den kroatiska tröjan se framåt för att 135: e gången. Inom det finns en övergående intervju se framåt för att FIFA-webbplatsen poängterade mannen sina mål som inom landslagströjan.

– Sättet att känns att markera för att det finns en entusiastisk spelare genom användning av flest framträdanden se framåt för att Kroatien?
“Jag mår positiv, jag gladlynt att tillägga stolt. Det är det en gigantisk ära är benägna att slå ett sådant rekord. Alla de olika mål som genom användning av landslaget är relevant se framåt för att mig. Efter jag i närmade mig den den här typen siffran önskade att jag nå toppen. “Jag lyckades.”
– Närma sig EURO 2021 är benägna att vara din slutlig gigantiska tävling?
“Vi kommer att få låt oss titta på att markera efter mästerskapet. Kroatien bör vara extremt för att ett reglering. Jag överväga som vi har standarden att tillägga är benägna att vi är redo att spela det finns en nödvändig position. Vi åker ytterligare EURO djärv att tillägga genom användning av ganska mycket hoppa, genom användning av det finns en behovet är benägna att rättfärdiga vårt höga status.
Är du kan är inte nöjd genom användning av din yrke eller saknar du kan annat?
” prestationerna inom klubben eller landslaget behöver du kan ändå ha extra. En gång du vinner det finns en trofé behöver du kan göra att markera ännu en gång. “Jag behöver ha och extra en gigantisk framgång genom användning av Kroatien, att tillägga på klubbscenen behöver jag bromsa ner se framåt för att troféer så länge jag använder .”

[ad_2]

Leave a Reply