Spanien övertagande segern hela det föregående paret av minuterna att kunna vinna bort inom Georgien

0

SPANIEN Rycker seger inom tillagd ett tag att kunna vinna bort inom deras Qatar 2022 VM-kval inom Georgien
Spanien behövde ett fenomenal leder till Boris Paichadze Dinamo Område inom Tbilisi, Georgien, just nu (söndag 28), inom Qatar 2022 World Cup Group B-kvalet, efter deras 1-1 oavgjort hemma i jämförelse med Grekland förra torsdagen, och så de lämnade att iaktta en betydande mängd sent, i verkligheten resultat i vara uppmärksam på de som livlösa minuterna, är benägna att slå ett en betydande mängd färgrikt georgiskt reglering för att tycktes vara på ett sätt i jämförelse med ett otroligt slutresultat.
Spanien rankas 83 område genom Georgien inom FIFA rankning, som kan vara 89: e, men även deras 15 000 följare jublade dem titta på åtminstone minut inom matchen, {inte mer än} varje gång den 20-åriga kantspelaren, Khvicha Kvaratskhelia, sköt dem inom ledningen strax framför halvtid men även kontrollerade det finns en genomgående boll i riktning bort Otar Kiteishvili tidigare än pojken självvärde hamnade inom att iaktta nedre hörnet av utomhus Spaniens målvakt Unai Simon
Det efterföljande direkt titta på Luis Enriques killar är det finns en hemmamatch i jämförelse med Kosovo på onsdag, men även Georgien närma sig är benägna att resa vara uppmärksam på Grekland.