NASA råda över upptäckte det finns en flygzon vänta det finns en historisk helikopterflygning ta sig an Mars

0

NASA råda över utsett det finns en flygzon vänta sin mini-helikopter för att heter Ingenuity, så på detta rymdfarkost närma sig är benägna att försök att göra sin första flygning vara uppmärksam på det finns en en annan planet så att nuvarande det finns en ny kapacitet för att är redo att ge vara uppmärksam på svåråtkomliga kategorier resten av olika himmellegemer förr eller senare .

Fyndighet anlände vara uppmärksam på Mars inom februari inom rover Perseverance att tillägga överlevde det finns en sju månaders tripp kommer in inom rymden, såväl för att det finns en intensiv sju minuters touchdown eller flygning hela genom Mars atmosfären. Ett antal timmar efter är benägna att roveren landade påbörjade ingenjörer analysera omloppsfotografier så att för att hitta flygzonen att tillägga släppa Uppfinningen omkring första flygningen. Det finns en zon som kan vara positiv vänta börja att tillägga touchdown efter flygning råda över valts.
Landningsplatsen bör vara flygplan att tillägga fri med ursprung i hemmahörande i mega stenar, ändå den bör dessutom ha det finns en “konstruktion” för att det är navigeringens AI-kamera är redo att spåra helikopterns placera genom loppet av flygningen.
Uthållighet är för tillfället under loppet av resan vara uppmärksam på startzonen, att tillägga varje gång den anländer sänks helikoptern vara uppmärksam på marken. Efter att markera närma sig Perseverance är benägna att spendera 25 timmar på är benägna att köra vara uppmärksam på Van Zyl Overlook-webbplatsen som kan vara uppkallad efter det finns en vetenskapsman vetenskapare med ursprung i hemmahörande i Jet Propulsion Laboratory, för att avled förra året.
Med ett syfte att starta bör roveren vridas med ursprung i hemmahörande i den aktuella horisontella vara uppmärksam på den vertikala positionen tidigare än den kontakta marken, att tillägga på detta övertagande ett antal dagar.
Helikoptern startar för att inte förrän den 8 april, att tillägga att markera förlitar sig på dessutom på väderförhållandena på Mars. Den närma sig är benägna att stiga vara uppmärksam på det finns en topp resten av tre meter, flyga inom cirka 30 sekunder, vända inom luften att tillägga eftersom den landa. Flygningen skulle vara sin helhelt autonom att tillägga utförs på grundval resten av order som kan är benägna att distribueras med ursprung i hemmahörande i jorden dagen tidigare än. 13 MP-kameran övertagande foton genom loppet av flygningen, samtidigt som kamerorna på Perseverance övertagande foton resten av helikoptern genom loppet av flygning. Alla de bilder distribueras vara uppmärksam på jorden.
Efter den primära flygningen planeras och extra 4, att tillägga vad helikoptern närma sig är benägna att göra genom loppet av dem är på grund av den primära flygningen.

[ad_2]

Leave a Reply