patch 1.1.1 från ett av tillgängligt, denna sort är detaljerna

0

Monster Hunter Rise se framåt för att Nintendo Switch kan vara hittade men även, i form av sin ankomst tillgänglig på marknaden, lapp 1.1.1 från ett, för att modifierar antal fasetter från sporten men även ger ytterligare antal , som är det finns en en betydande mängd vital ersätta.

De som ladda ner uppgår ytterligare ca. 600 MB och det är det nödvändigt med avsikt att för att använda sig av Monster Hunter Rise uppkopplad men även förvärva åtkomst ytterligare DLC: erna, men även fritt område av tillgängligt krävs inom internminnet på Nintendo Switch, se framåt för att dem för att råda över den digitala versionen, ytterligare 8 GB.
Mellan öka main, som svar på den förändringslogg för att Capcom släppte finns att markera risk för att komma tillbaka åt Innehåll material inom DLC men även Deluxe Utrustning, utöver alla de möjliga öka för att planeras med avseende på innehåll material se framåt för att Monster Hunter Rise men även chansen är benägna att för att använda sig av amiibo i form av deras respektive relaterade bonusar.
Bortsett från att markera Bug fixar gjord i form av ersätta 1.1.1 emellertid ser ut hur som helst vara riklig, utifrån patchens mätning. Såväl som är koden troligen fixad med avsikt att uppfatta Monster Hunter Rises onlinefunktioner, vilket gör uppdateringen förnuftigt nödvändigt.
I ett försök att lära dig extra i fråga om sporten hänvisar vi ytterligare Monster Hunter Rise recension från Christian Colli, för att ansluter sig ytterligare utmärkta betyg från kritiker i form av vilket att markera nya kapitlet inom den berömda Capcom-serien välkomnades internationellt.

Leave a Reply