Xiaomi presenterar Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra samt Mi 11 lite något den 29 mars

Att iaktta finns inga den lilla bokstaven inom att iaktta officiella tillkännagivandet från Xiaomi, bör att iaktta förväntas presentera tre ficktelefoner, Mi 11 Något, Mi 11 Professionell samt MI 11 Extremt. Rykten i fråga om hela tre enheterna råda över cirkulerat genom det finns en en annan period.

Mi 11 Något närma sig är benägna att utvecklas till den primära smarttelefonen via Qualcomms Snapdragon 775G-processor, den närma sig vara ägare till tre kameror på baksidan, det finns en huvudsaklig på 64, det finns en ultrabredd på 8 samt det finns en makrokamera på 5 MP.

I termer av modellerna Mi 11 Professionell samt M 11 Extremt närma sig de som vara ägare till Samsungs massiva 50 MP ISOCELL Bright GN2-sensor. Flaggskepparna förväntas dessutom ha det finns en periskopkamera via 120x hybridzoom, utöver det finns en liten skärm på baksidan se fram emot högre selfiefoton.

Huvudskillnaden mellan Professionell- samt Extremt-modellerna är laddningshastigheten, Professionell stöder 66 samt Extremt 120W-laddningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × five =