Resident Evil Village infört April Showcase, närma sig att indikera nya karaktärer såväl som innehåll material

Med ett syfte att jubla Resident Evils 25-årsjubileum råda över Capcom meddelat att de kommer sända det finns en ny utställning tillägnad Resident Evil Village. På samma identiska metod för att händelsen inom januari förra året, även annonsera April massor av den lilla bokstaven i fråga om sporten närma sig tenderar att släppas, vara uppmärksam på instans nya, fascinerande karaktärer, fall såväl som en alltför stor mängd extra. Hela de som kommande de gånger närma sig att iaktta japanska förlaget tenderar att släppa extra detaljer om på detta initiativ.

Hela genom pressmeddelandet genom vilket de som tillkännagavs datumen för den öppna betaversionen på PC, PS4 och Xbox One av Resident Evil Re: Verse, vi fick ta reda på tenderar att att iaktta japanska förlaget organiserade det finns en ny digital tillfälle dessutom se fram emot Resident Evil Village, att iaktta efterlängtade nya kapitlet som kan den 7 maj på PlayStation, Xbox såväl som PC. Sporten kommer till och med vara uppmärksam på Stadia. Något, genom att boka på denna Resident Evil Village-plattform får du Stadia Premier Edition i present, medan RE 7 är gratis på Stadia Pro.
Här är det som den italienska distributören rapporterade: “Nya den lilla bokstaven närma sig tenderar att avslöjas inom det finns en ny digital tillfälle inom Resident Evil Showcase inom april, för att det är följare är redo att förvärva det finns en glimt resten av vad för att väntar dem när som helst Resident Evil Village anländer den 7 maj. Resident Evil Showcase inom januari avslöjade detaljer om nya egenskaper såväl som betydligt spelfigurer se fram emot Resident Evil Village liksom olika varumärkesuppdateringar, såväl som aprilhändelsen närma sig tenderar att observera via nytt innehåll material inom sporten såväl som information i fråga om 25-årsjubileet. Hela de som kommande veckorna närma sig vi att erbjuda extra förklaring tillsammans med den exakta tiden se fram emot den digitala händelsen såväl som det bästa sättet att man det den. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 2 =