Overwatch 2 närma sig tenderar att anslutas ta sig an ett mobilt kapitel hela förbättring, i enlighet med det finns en insider

Overwatch 2 kan förvärva sällskap från det finns en ny Overwatch Mobile, för att i enlighet med det finns en reporter / insider redan måste vara inom förbättring parallellt via att iaktta nya officiella kapitlet från Snöstorm, väntar dessutom på och extra uppdateringar i fråga om bearbetning.

Hörsay närma sig med ursprung i hemmahörande i Richard Lewis, redaktör se framåt för att Dexerto.com-webbplatsen för att vanligtvis är ganska mycket utbildad i fråga om spelfrågor aggressiv nyheter247 skriver i fråga om att tillägga eSports, via särskild hänsyn dessutom ta sig an Overwatch, tydligt sin helhelt bli komma in inom de som mest viktiga diskussionsämnena på dessa {stränder}.
Som svar på ospecificerade källor, tydligt interna se framåt för att Blizzard, jag skulle inte man, tillsammans med Overwatch 2, på grund av detta faktum ha förmågan att räkna med att sig det finns en eventuell Overwatch Mobile, via det finns en titel för att helt ska definieras, för att är redo att ge skyttens konkurrenskraftiga onlinevärld via hjältar inom bärbart sammanhang.
Tanken, i enlighet med Lewis, jag skulle inte vara tenderar att tillkännage Overwatch Mobile inom snabb grannskap från lansera från Overwatch 2, med all sannolikhet framför den att kunna stötta befordran inom att iaktta olika kapitlet att tillägga stimulerar väntningarna på på detta, kanske via direkta hyperlänkar mellan spelupplevelsen inom mobilversionen att tillägga att iaktta inom olika kapitlet.
Lära sig att för att på något sätt är redo att så mycket som projektet ha lagts komma in diskussion via de som mega b l okes förseningar ackumulerades med ursprung i hemmahörande i händelsen inom Blizzard via Covid-19-pandemin. Nödvändigheten att tenderar att omorganisera arbetare att tillägga byggare inom verkar större idé att kunna för att inte slösa se framåt för att ganska mycket ett tag är redo att ha satt Overwatch Mobile-projektet inom väntan, som är från sekundär betydelse se framåt för att olika. Inom hela instanser väntar vi på någon person förbättring inom svårigheten.
För tillfället råda över Overwatch fått det finns en uppdatera nästa generation för Xbox Series X | S vilket förbättrar spelets effektivitetsklänning att tillägga upplösning, samtidigt som BlizzCon 2021 presenterades Sojourn, den nya karaktären.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =