Nya Zeelands person mellan 13 och 19 Robinson vann mot Shifrin!

Den 19-åriga Nya Zeelandskidåkaren Alice Robinson är den sensationella vinnaren från att iaktta slutlig loppet inom årets alpina skid-VM dessutom besegrade amerikanen Mikaela Schiffrin inom jätteslalomen för att avveckla säsongen. Robinson hade varit 0,77 sekunder efter Shifrin efter den primära körningen, fast hade varit fantastisk inom den olika tenderar att spela komma in sin 3:e stor slalom seger inom sin yrke, efter triumfer inom Zelden (2019) dessutom Kranjska Gora (2020) dessutom bekräftade tenderar att hon är det finns en skidåkare för att bör snowboardkrig. övervägas morgondag.

3:e tillräckligt med utrymme vunnit den slovenska Meta Hrovat, dessutom inom höjden 5 hade varit dessutom Federica Brignone dessutom Michel Gissin. Resultatet spelade inte någon funktion se framåt för att VM, som ett resultat av italienska Marta Basino redan hade säkrat jätteslalomtiteln genom användning av 4 segrar, under tiden som VM gick ta sig an Slovakiens Petra Vlhova, vilket gett det finns en protest från Lara Gut-Behrami inom första loppet.

Gut-Behrami protesterar mot FIS efter att ha avbrutit hastighetslopp?


Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + five =