Final Fantasy 7 Remake Intergrade: det finns en video se fram emot nyheterna i fråga om PS5-versionen

Square Enix även har lanserad det finns en ny video från Final Fantasy 7 Remake Intergrade som ett sätt att illustrera versionens unika egenskaper PS5 inom sporten, i synnerhet ur grafisk synvinkel. När som helst man tittar på videon, för att du kommer att upptäcka inom nyhetsledningen, är att markera uppenbar rätt sätt att det efterföljande generations variant även har överlägsen detalj, ett avancerat belysningssystem, extra definierade konstruktioner att tillägga ett verkar större variation av effekter, i synnerhet de som från dimma. Dessutom dis.

I b rief, det är det ett stycke från grafisk ersätta väldigt djupt för att försök tjäna på de som överlägsna funktionerna inom den nya konsolen. Det är det tydligen är benägna att del av videon ägnas åt laddningstider, en betydande mängd minska än de som inom PS4-versionen, att tillägga ett ett avsnitt även ta sig an fotografiläget, är faktiskt det finns en vital fungera, för att även har gjort förmögenhet se fram emot ett antal titlar (tillsammans med Tsushimas spöke).
Den slutlig delen från videon är tillägnad Del Yuffie, som kan vara den primära att tillägga den som DLC inom sporten, som kan ha laglig rättighet för att huvudperson Yuffie Kisaragi.
Tidigare än vi försvinner påminner vi dig i fråga om är benägna att Final Fantasy 7 Remake Intergrade släpps den 10 juni 2021 exklusivt se fram emot PS5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − ten =