PC-krav upptäckta hela genom att markera tekniska testet

Rainbow Six Quarantine (inte för länge sedan även kallad Rainbow Six Parasite) nuvarande process för tillfället ett tekniskt test. Hela genom att markera på ett tag hade varit att markera uppnåelig för att hitta vilka som kan vara PC-krav: Utan ut en se framåt för att en hel del överraskningar är de som överlägsna Rainbow Six Siege, för att släpptes inom december 2015. Mer moderen datasystemhögtalare måste ändå för att inte ha svårigheten genom användning av att behandla, den denna sort nya skytten.

Låt oss börja dela genom användning av minimikrav från Rainbow Six Quarantine, designad se framåt för att 1080p att tillägga 30 FPS omkring “låga” situationer:

  • CPU: AMD Ryzen3 1200 eller Intel 15-4460
  • GPU: Radeon R9 290X 4GB eller Nvidia GTX 960 4GB
  • RAM: 8 GB
  • OS: Windows 10
  • Skåputrymme: 60 GB

Låt oss undersöka som ett alternativ inom föreslagna från Rainbow Six Quarantine, designad se framåt för att 1080p att tillägga 60 FPS omkring “höga” situationer:

  • CPU: AMD Ryzen5 1500X eller Intel i7-4790K
  • GPU: Radeon RX580 eller Nvidia 1660Ti
  • RAM: 16 GB
  • OS: Windows 10
  • Skåputrymme: 60 GB

Efter alla är redo att Rainbow Six Quarantine minsta att tillägga föreslagna förändra sig: de som ska för att inte betraktas officiella, som ett resultat av att markera bara för att är det finns en läcka som kan med ursprung i hemmahörande i testfasen inom sporten.
Ha i åtanke är benägna att Rainbow Six Quarantine / Parasite även har skjutits citerar genom användning av avseende på den initialt planerade utgåvan. Sanningsfasetter är är benägna att Ubisoft även har skjutit citerar en hel del från sina spela, tillsammans med Immortal Fenyx Rising, för att till slut släpptes inom december 2020 att tillägga Far Cry 6. Vänta tillfället jag vet att vi är benägna att skytten bör släppas inom september 2021.
Rainbow Six Quarantine är det finns en Tre ivrig spelare kooperativ taktisk shooter placera ett antal kalenderår förr eller senare inuti Rainbow Six berättande universum. Operatörer bör kollidera genom användning av det finns en främmande parasit för att smittar folk. Det är det ett PvE-spel. Spelets namn kommer att ändras, ägde rum inträffade ihåg, som ett resultat av “Karantän” för att inte det exakta är en acceptabel tidsperiod.
Att anse måste dessutom det har varit det det finns en en version PS5 och Xbox Series X | S: nya detaljer från en läcka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =