Chelsea är har intresse resten av är benägna att underteckna Sergio Aguero inom sommarsäsong

Chelsea är har intresse resten av är benägna att underteckna Sergio Aguero inom sommarsäsong.

FRAMTIDEN vänta Manchester City-anfallaren Sergio Aguero råda över varit ett sizzling material ett tag för tillfället är, då att anse produktiva anfallarnas kontrakt löper ut inom juni dessutom utan ut en namn i fråga om nya villkor råda över golfutrustning för att Barcelona dessutom PSG hållit en klocka på situationen.

Oavsett nyheterna ser ut som om Barcelona ändå vara främsta vänta framspelaren – för att jag skulle inte vara det finns en fri agent semestertiden. De som spanska jättarna, genom den nya presidenten, Joan Laporta, råda över varit fria att byteshandel via Aguero eftersom den januari tack vare hans kontraktssituation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − eight =