Appen Apple Maps understöder kunders är benägna att för att hitta vaccinationscentra

Placeringen är redo att hittas hela genom är benägna att trycka på sökmotorn samt av den anledningen som på ikonen COVID-10 vacciner inom menyn Sök inom inom synen. Det är det samma identiska del från gränssnittet under vilket det är det uppnåelig är benägna att för att hitta närliggande restauranger samt bensinstationer. Ett annat av andra är Siris hjälp, dvs svårigheten “Har varit kan identitet förvärva det finns en COVID-vaccination”.

Apple samlar komma in besked vänta denna tjänst med ursprung i hemmahörande i VaccineFinder-databasen med ursprung i hemmahörande i Boston Children’s Hospital. Titta på åtminstone vaccinationscenter anges hantera, telefonnummer samt öppettider. Fram till nu även har cirka 20 000 centra inkluderats på kartan samt antalet närma sig att utvidga hela de som närmaste veckorna.
Verksamheten närma sig för att vidta åtgärder uppnåelig vänta vårdinrättningar, laboratorier samt som företag att notera komma in detaljer om koronavirustestning samt vaccinationssidor genom Apple Business Register. När som helst är godkänd närma sig den är benägna att det har varit det tillgänglig inom Maps-applikationen.
Google samt Fb- erbjuda redan jämförbara besked.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 15 =