Age of Empires 4: Det finns en teaser bekräftar presentationsevenemanget den 10 april

Den officiella Xbox-kanalen råda över lanserad det finns en Smygtitt är benägna att meddela det finns en formellt evenemang tillägnad serien Age of Empires, som kan är benägna att äga rum den 10 april kl 18:00 (italiensk ett tag). Trailern avgår något hus vänta fantasin, som tur är, och därav gör att direkt att markera klart är benägna att vi dessutom närma sig att diskutera att markera efterlängtade Age of Empires 4, liksom nytt innehåll material vänta de som olika kapitlen, inte för länge sedan till saker vänta djupgående omvandling och därav antal utvidgningar.

Inom videon ha kunskap i, dessutom undersöka bara några få korta sekvenser resten av Age of Empires IV, för att aldrig skadar, göra en ersättning för enkla metoder till länge strategins älskare väntar på att markera.
Age of Empires 4-händelsen hade varit förväntas av reporter Jeff Grubb, för att rapporterade riktigt noggrant detaljer om samma identiska sak.
Vad ha kunskap i, förutse oss? För tillfället är benägna att förståelse i fråga om vi kommer att är benägna att spela Age of Empires IV i hela, året, vilket redan jag skulle inte vara en alltför stor mängd saftig förklaring. Vi önska dessutom ha förmågan att undersöka extra njuter och därav lära oss extra i fråga om sporten för att potentiellt. Som ett sätt att förvärva reda på extra bör vi bara för att redo ytterligare 10 april.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 4 =