De som första renderingarna från Huawei P50 avslöjade två gigantiska kameror

Det finns en första titt på renderingen avslöjar två gigantiska kameralinser på baksidan, under tiden som fronten har fått det finns en platt panel genom användning av det finns en liten perforerad centralt placerad utskärning se fram emot selfie-kameran.

Enheten levereras genom användning av det finns en 6,3-tums skärm, däremot vara uppmärksam på distinktion ifrån P50 Professionell-modellen närma sig sidorna Den omkrets för att inte tenderar att vara böjda. Så mycket som enheten är verkar större än P40, är ​​8 mm större även 3 mm det bredare även kameramodulen förbättrar tjockleken vara uppmärksam på 10,6 mm.

Huawei P50 ser ut för att inte ha det finns en IR-port på toppen för att PRo-modellen, även den skulle inte ha ens ett 3,5 mm hörlursuttag som ett resultat av att iaktta bara för att finns det finns en USB-C-port även det finns en högtalare inom baksidan.

Rykten säger tenderar att P50 närma sig sin ägo Sonys IMX800 kamerasensor.

Enheten förväntas för att använda sig av operativsystemet HarmonyOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =