Vi åker för att inte vara uppmärksam på Madrid för att besökare

Atalanta promenerar för att inte vara uppmärksam på returmatchen via Real, efter ett minimalt nederlag på 1: 0 inom den primära matchen inom åttondelsfinalen inom Champions League, säger tränaren titta på laget med ursprung i hemmahörande i Bergamo, Gian Piero Gasperini.

Inom den tidig fasen från matchen har varit att anse italienska laget vistelser via tio, samt inom mål som gjorde Mandy att anse den som målet inom matchen.
– Vi åker för att inte vara uppmärksam på Madrid titta på det finns en turpromenad. Resultatet med ursprung i hemmahörande i att anse första sporten är skadligt, samt i fråga om vi behöver förlänga bör vi vända att anse. Vi spelade 10 i opposition att 11 inom att anse första sporten samt att anse har varit ont titta på oss. Vi kan för att inte attackera samt spela för att vi förstår hur, dock försvara oss. Vi kommer att är benägna att undersöka sättet att omkampen närma sig är benägna att öppnas, dock jag föreställa är benägna att mitt personal närma sig är benägna att förverkliga sättet att man ska svar på ett och annat problem – uttalas Gasperini.
Atalanta besegrade Spezia 3: 1 inom promenerar natt samt mottagit små bokstäver inom kampen i fråga om är benägna att spela inom Champions League dessutom det efterföljande säsong.
Omkampen inom Madrid är planerad vara uppmärksam på tisdag kl 21


Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =