Cassano: Ronaldo är kung, men även Juventus är inte en kotte stor europeisk medlemskap!

Den före italienska fotbollsspelaren Antonio Cassano anser är benägna att inte en kotte ska skylla Cristiano Ronaldo vänta Juventus nya misslyckande inom Champions League. Italienaren överväga är benägna att att iaktta portugisiska esset råda över gjort varje liten sak vänta honom, dock sin helhelt simpelt är klubben med ursprung i hemmahörande i Turin för att inte bland de många massiva ecu klubbarna. ”Jag tycker det är det skojigt är benägna att låt oss titta på är benägna att somliga folk tvivlar på är benägna att Ronaldo, som var de allra bästa spelaren på planeten 5 gånger men även råda över så ganska mycket av fler Champions League-troféer, råda över gjort flest mål som inom denna tävling inom historien. Simpelt uttryckt – Ronaldo men även Juventus är 2 antal utfärdar. Ronaldo inte för inte inte utan skäl kungen inom Champions League, men även Juve borde inte ha vunnit det finns en trofé på 26 kalenderår. Att iaktta förlitar sig på för att inte på Zidane, Ronaldo, Higuain eller någon person en annan. “Juve råda över sin helhelt simpelt för att inte en stående för att en mega europeisk medlemskap för att Liverpool, Bayern, Milan,” uttalas Cassano inom det finns en intervju via en av många de som italienska medierna.

Pojken överväga är benägna att Juve närma sig är benägna att vidtaga vinna Serie A som ett resultat av det är det den väsentligen den mest ekonomiskt kraftfulla.
“Juve närma sig hela tiden att uppnå inom Italien som ett resultat av de erhåller att ekonomisk makt men även det finns en fotbollsstil för att kostymer det finns en 1-0-triumf. “Fast inom Europa upplever pojken hela tiden samma identiska sak”, uttalas den längre fram än på detta italienska fotbollsspelaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + two =