Svårigheten eller tristess inom partnerskapet? Kolla in på detta ifrån det finns en skicklig psykolog

Smartphones är oavbrutet skälen vara uppmärksam på är benägna att våra förhållanden svalnar. Vi är de extra har intresse resten av den digital världen än den sanna kom världen. Använd därefter din telefonlag vara uppmärksam på det finns en positiv sak – förstärka relationen. Alla delar du kommer behöver är det finns en ansökan ifrån det finns en berömd psykolog.

Psykologisk vetenskapsman vetenskapare även klinik John Gottman även har forskat på partnerskap inom cirka 40 kalenderår. Pojken är redo att det exakta förutsäga t han st förmåga inom ett bröllop även sannolikheten se framåt för att skilsmässa.
Pojken sammanfattade sin mångåriga av information inom sin bästsäljarbok Seven Principles for Making Marriage Work (kommer du att kunna köpa den inom tjeckisk översättning genom loppet av titeln Seven Principles of Satisfied Marriage).
Pojken även hans fru Julia grundade Gottman Institute, för att studerar äktenskap. Pojken erbjuder dessutom rekommendation i fråga om hur man kan man är redo att stärka relationen hela genom artiklar.

Öka citerar ett förhållande via ingenjörskonst

Gottman Institute erbjuda ett brett utbud av antal betyder för att öka även vara t tering gör allt du partnerskap. Ett av olika är 30 dagar vara uppmärksam på ett högre förhållande. Regelbundet inom 30 dagar kommer att få du kommer ett e-postmeddelande för att erbjudanden du det finns en lätt plikt eller rekommendation.
Exekvering övertagande dig för att inte ganska mycket ett tag (cirka 5 min), å andra sidan du kommer kommer att få praktiska rekommendation byggda med ett syfte att överföra gör allt du förhållande småningom gentemot högre kommunikation även förstärka intimitet. Såväl som närma sig så mycket som processen är benägna att ge underhållning till dig, även kommer du att kunna låt oss resultat i emot det finns en ny regelbundet är benägna att behaga din medarbetare eller stärka din relation.
Bör med ett syfte att vinst från erfarenheten ifrån psykolog Gottman behöver du inte förgäves genomgår omkretsarna inom hans bok eller betala se framåt för att 30 e-postmeddelanden med ett syfte att överväldiga din inkorg. Ladda bara för att ner gratisappen, som kan vara vara uppmärksam på se framåt för att både Android även iPhone, även i alla fall ge underhållning till dig genom loppet av långa låsningskvällar.

Antal se framåt för att antal stämningar

Apparaten fick namnet Card Decks. Dess projekt är för att hjälpa följeslagare för att befinner sig inom det finns en kris, upplever det finns en svalning resten av relationen eller bara för att behöver lära känna den ene den andre högre, ha kul även stärka intimiteten. Card Decks inkorporerar 14 separata tematiska kolumner. Välj bara för att vad du kommer bara för att behöver – behöver du kommer ha träningsspårning, rekommendation eller uppfylla poäng med ett syfte att förkorta kvällen? Att anse finns det helt betydligt att selektera mellan.
Gottman delade citerar aktiviteterna inom 14 områden. Kommer du att kunna ha kul via sexuella poäng, öppna poäng eller vägledas resten av ritualer för att stärker gör allt du band. Det finns flera möjligheter, så tillämpningen är den perfekta följeslagaren se framåt för att faktiskt åtminstone natt, se framåt för att åtminstone händelse även sinnelag.
Card Decks finns på engelska, å andra sidan det är det inte besvärligt är benägna att översätta poäng via stöd det finns en ordbok. Så du har ingen orsak att du är orolig med ett syfte att att markera för att inte passar dina behov. förmodligen närma sig betydligt engelska fras att hålla sig ungefär dig, även är benägna att kombinera att markera trevliga via att markera användbara – arbeta via anslutningen i din engelska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + seventeen =