Valet tenderar att för att inte tilldela ett straff hade varit extremt

Manchester City-chef Pep Guardiola hade varit en betydande mängd missnöjd genom användning av domarens tenderar att för att inte tilldela ett straff vänta sitt reglering inom matchen gentemot Southampton. “Citizens” firade på onsdagen genom användning av det finns en övertygande 5: 2, dock Guardiola hade varit missnöjd genom användning av domarens tenderar att för att inte tilldela ett straff vänta sitt reglering efter tenderar att Alex McCarthy slog Phil inom första halvlek.

– Välja är execs, de som bör göra sitt jobb – nämnde Pep och därav tillade:
– Valet tenderar att för att inte tilldela ett straff hade varit extremt … Att anse finns utfärdar som inte är det tydliga vänta mig. nja någon dag närma sig mannen för att klargöra för vänta oss hur man kan VAR fungerade. Jag förvänta tenderar att han kommer berätta vad som har hänt. Det är det inte klart vänta mig hur man kan vi ej fick ett straff. Det är det okej tenderar att domaren för att inte märkte att markera, dock VAR … Jag antar för att det är domarna är redo att kontrollera alla bitar för att pågår.

Guardiola identifierade tenderar att mannen för att inte letade efter ursäkter vänta något.

– I fråga om vi ​​torskade jag skulle inte jag för att inte talande i fråga om att markera den här typen, vänta hela jag skulle inte av religion tenderar att att markera hade varit det finns en ursäkt. Bör undran korrekt personer varför de som gör att markera den här typen. Det är det otroligt. Jag förvänta tenderar att mannen någon dag närma sig för att klargöra för vänta oss vad som har hänt, slutligen slutar Guardiola.
City är först på Premier League-bordet genom användning av 68 faktorer, 14 fler än andraplacerade United, för att dessutom råda över ett deltar i mycket mindre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + sixteen =