MotoGP 21: den primära spelvideon utställning Long Lap Penalty på det efterföljande generation

Milestone publicerade första spelvideo resten av MotoGP 21. Den den här typen videon, fångad med ursprung i hemmahörande i det efterföljande generations konsol såväl som PC-version resten av tvåhjulsimuleringen, utställning en av många de som nya spelfunktionerna som kan tenderar att debutera inom kalenderår: Långvarig varvstraff.

MotoGP 21 är icke förvånande formellt njuter resten av världsmästerskapet utvecklad resten av italienska Milestone genom användning av Dorna-licensen. 2021-upplagan resten av MotoGP 21 närma sig tenderar att presentera det finns en serie nya introduktioner inom titelns mekanik, alla de vanliga att kunna göra sporten alltmer troget emot att markera för att pågår inom att markera verkliga världsmästerskapet. En av många dessa är det bekanta Long Lap Penalty, ett straff för att tilldelas förare för att för att inte fungerar rättvist.
På detta är ett mycket mindre straff för att är redo att priser drivkraften endast en placera och eftersom åläggs ryttare som kan vara skyldiga ytterligare mycket mindre oegentligheter. Genom användning av olika fras bör den valda löparen genomgår ett alternativt del resten av rutten, dock bara lite lång sikt än den officiella. På detta jag skulle inte förvärva honom tenderar att förlora ett par sekunder och använder inte en tenderar att avbryta loppet.
MotoGP 21 släpps den 22 april 2021 på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch, PC, Steam såväl som Epic Games Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =