Tokyos världscup längre fram än OS 2021 avbryts

DEN Japanska gymnastikföreningen (JGA) men även Internationella gymnastikförbundet (FIG) även har kommit överens i fråga om är benägna att avbryta den världsomspännande världscupen för att planeras äga rum inom Tokyo den 4 maj 2021, för att dessutom jag skulle inte fungera för att ett testevenemang vänta OS Deltar i inom konstnärlig gymnastik.
Tokyo-världscupen hade varit initialt planerad för att slutföra All-Around World Cup-serien, för att certifierade sig vänta Tokyo 2020-spelen, å andra sidan avbrytandet resten av den 2 förut händelserna inom Stuttgart, Tyskland men även Birmingham, UK, ledde vara uppmärksam på är benägna att serien för att kvalificerande tillfällen.
Men även att kunna ersätta på detta testevenemang närma sig Tokyo 2020 är benägna att slutföra ett operativt test den 4 maj via ett nationellt gymnastikevenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − five =