Benfica erbjuda ett rikt kontrakt ännu en Diego CostaDiego Costa kan vidtaga sin yrke inom Benfica. Brasilianern genom användning av spanskt cross är utan ut en medlemskap efter tenderar att mannen avslutat sitt kontrakt genom användning av Atletico Madrid inom december från december.

Diego Costa dessutom Atletico skildes inom vänskap, anfallaren även har länkats ännu en ett antal golfutrustning inom Europa dessutom Sydamerika, fast återstår att vara utan ut en det finns en medlemskap.

Portugisiska medier rapporterade tenderar att Benfica erbjöd 33 miljoner euro ännu en den 33-årige Diego Costa bara för att med avsikt att underteckna kontraktet dessutom det finns en löning på 3,1 miljoner euro. Dessa källor anger för att inte kontraktets storlek.

Som svar på portugisen betyder Diego Costa tenderar att Benfica närma sig tenderar att lossa David Nunez efter endast en säsong. Benfica betalade 25 miljoner euro se framåt för att den uruguayanska förra sommaren ännu en Almeria.

Genom sin debut säsong även har David Nunez gjort 12 mål som dessutom utfört komma in 9 assist fram till denna punkt.

Ett antal lagstiftning med ursprung i hemmahörande i Spanien även har bevisad nyfikenhet se framåt för att denna 22-åriga anfallare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 7 =