Mästarlaget Rangers, skotska regeringen är extremt besvikna på supportrarna

Skotska regeringen är extremt besvikna på supportrarna har samlats på Ibrox stadiumet idag när mästarlaget Rangers vann ligan.
GLASGOW RANGERS även har utsetts vara uppmärksam på mästare inom Skottland efter är benägna att Celtic gjorde 0-0 emot Dundee United på söndagen den 7 mars.
Rangers, som var igen inom toppflygningen inom 5 kalenderår för tillfället är, även har det finns en 20-poängs ledning via sex matcher vistelser tappade bara för att åtta faktorer inom det finns en obesegrad ligakampanj fram till denna punkt, via sin seger på lördagen sin 28: e seger inom 32 matcher. De erhåller att gjort 77 mål som samt lanserad kommer in bara för att 9 – varav bara två även har varit på Ibrox.
St Mirren 3-0.
På tal i fråga om scenerna igår nämnde det finns en talesman vänta den skotska den federala regeringen är extremt extraordinärt besvikna supportrar även har samlats på Ibrox dessa dagarInom på detta nödvändig skede från är benägna att undertrycka viruset äventyrar denna minoritets individs behandlingar olika supporters, tjänstgörande polis att tillägga samhället inom enormtVi kommer att är benägna att förlänga är benägna att samarbeta i form av Police Scotland att tillägga klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =