Glasgow Rangers-fans bryter avstängningsregler med tanke på samla utomhus Ibrox Stadium

GLASGOW RANGERS Följare bryter låsning med tanke på samla utomhus Ibrox Stadium framför lördagens match via St Mirren

Glasgow Rangers-fans bröt låsningsreglerna inom Skottland hela genom är benägna att för att samla för inom 1000: s utomhus Ibrox Stadium på lördag eftermiddag, inom väntan på deras överhängande skotska Premiership-seger, som kan att avbryta Celtics upprätthålla i fråga om kronan inom skotsk fotbollsfolks, samt jag skulle inte utvecklas till deras 55: e titelvinst.

Timmar framför matchen via St Mirren, genom vilket Rangers vunnit 3-0, släppte 1000: s följare för att viftade via det stora flaggor röda, vita samt blåa känner igen samt rökbomber, samt chefen Steven Gerrards den automatiska mobbades när som helst den hände.
David Hamilton, den skotska polisförbundets ordförande, uttalas ”Det är det faktiskt det finns en den frustration. De som riskerar de flesta samt officerare. Vi skulle inte ha ett av andra i fråga om vi deltar inom denna form av incidenter. Många av de på angivet sätt deltar närma sig ha laglig rättighet vaccinerats ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 4 =