Elche Half Marathon avstängd resultat i ta sig an oktober

Elche Half Marathon avstängd resultat i ta sig an oktober.

DE Elche Half Marathon, för att har varit planerad ta sig an det följande söndag, den 14 mars, även har avbrutits tillföljd av covid-19-pandemin. Organisationen, bildad från Decathlon Athletics Club såväl som Elche kommunfullmäktige, även har meddelat tenderar att den 40: upplagan från loppet närma sig tenderar att hållas, i fråga om pandemin tillåta att markera, den 17 oktober.

Förra året hade Elche Half Marathon, för att påstås vara den äldsta på denna planet, redan överskridit rekordantalet registreringar ifrån tidigare kalenderår. Organisationen även har återigen tvingats ändra sitt datum såväl som beklagligtvis fördröjning igen att markera ta sig an oktober.

förra året tillföljd av pandemin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 10 =