Williams fick hacka sin ansökan, emellertid de som introducerade den nya bilen

Williams växte till att markera nionde Formel 1-laget för att avslöjade sin bilen se framåt för att det efterföljande säsong såväl som bekräftade FV43B, den bilen för att George Russell börjar till genom användning av sin 3:e säsong genom användning av laget, såväl som Nicholas Latifi sin olika säsong.

Bilen är den primära för att byggs genom loppet av den nya “ledningen” från laget, efter tenderar att lagets grundare, Sir Frank Williams, sålde laget ännu en den amerikanska investeringsgruppen “Dorleton Capital” inom augusti.
Williams, att markera 3:e väsentligen den mest framgångsrika F1-laget inom historien bakom Ferrari såväl som McLaren, hade ett katastrofalt förvärva säsonger, efter ha laglig rättighet varit inom baksidan från ligan av den anledningen som 2018, såväl som 2020 se framåt för att första gången inom deras historiskt förflutet vunnit för att inte det finns en den som faktorer. Simon Roberts är lagets nya chef under tiden som Jost Capito är chef se framåt för att laget såväl som ifrån 2022 närma sig laget dessutom tenderar att för att använda sig av Mercedes växellådor.
Den planerade presentationen från teamet hela genom virtuell faktum övergavs efter tenderar att apparaten hela genom vilken den jag skulle inte göras hackades, varefter laget bestämde sig se framåt för att det finns en gemensam presentation genom den officiella webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =