Prislådor som kan vara förbjudna titta på minderåriga inom Tyskland, FIFA 21 såväl som olika leder till kategorin 18+

De som Prisfonder, eller lootbox, de kan vara förbjudet titta på minderåriga inom Tysklandär faktiskt när som helst Bundestag (att anse tyska parlamentet) även har antagit den nya ungdomsskyddslagen, det finns en reglering för att bland annat beordrar är benägna att njuter för att innefattar denna form av mikrotransaktioner är reserverade titta på gruppen med ursprung i hemmahörande i 18 kalenderår såväl som uppåt.

För att rapporterats från Spiegel även har den tyska den federala regeringen inkluderat tillgängligheten i fråga om prisfonder inom den nya lagen som inkluderar en rad riktlinjer för att gäller minderåriga såväl som ungdomar vanligtvis. Bland dessa ser ut som om att anse det har varit det nya pekare för att fastställer de som åldersgrupper för att en del online-spel hänvisar tillbaka till.
Inom synnerhet, i överensstämmelse med advokat Julia Maris, gäller lagen inom förfrågan titta på “onlinespel eller olika funktioner för att gagnar prislådor eller relaterade erbjuder inom sporten, vilket närma sig att styra ta sig an det finns en klassificering inom den åldersgrupp som kan vara antagen titta på 18 kalenderår eller åldern “, framkom med ursprung i hemmahörande i den tyska publikationen.
Reformen inom förfrågan närma sig på grund av detta faktum dessutom är benägna att påverka olika njuter för att före hade det finns en sin helhelt en annan klassificering, för att inom sportaktiviteter online-spel, för att tillföljd av deras innehåll material kommer att bli är också avsedda titta på av ungar utan ut en särskilda begränsa. Det finns en effekt från den nya lagen är redo att på grund av detta faktum vara förskjutning från ett njuter för att FIFA 21 ta sig an del “18” inom klassificeringssystemet för att används inom Tyskland, särskilt USK, speciellt i ämnet av avsnittet FIFA Ultimate Team.
Bör inom dessa termer dessutom NBA 2K21 såväl som olika sådana titlar är redo att falla kommer in inom att anse nya bandet inom Tyskland, via det finns en förändring som kan vara antagen för att försvinna sitt antydan, som ett minimum inom att anse geografiska världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + three =