Barcelonas presidentkandidat Toni Freixa gör tydligen på inneha € 60 miljoner tröja sponsor


BARCELONA presidentkandidat Toni Freixa gör tydligen på inneha det finns en tröja på 60 miljoner euro.
Barcelona FC-fans närma sig ihåg att anse för tillfället från Sandro Roselleras ordförandeskap fattades valet för att ta bort Unicef-logotypen med ursprung i hemmahörande i lagets tröjor och därav ersätta den via Qatar Foundation.
Gå igenom att anse kommande valet råda över kandidaten Toni Freixa uppgett tenderar att pojken du föreslår tenderar att återvända vara uppmärksam på klubbens rötter, och därav tenderar att pojken råda över ställt nämner ett halvt helt skjortasponsoravtal väl värt 60 miljoner euro per säsong.
Freixa råda över inom stor utsträckning fått liten sannolikhet att uppnå klubbpresidentskapet inom ett rättvist val av, ypperst p.g.a hans kopplingar vara uppmärksam på den skändliga Josep Maria Bartomeu-administrationen, även när pojken föreställa tenderar att pojken råda över ett finansiellt stimulanspaket för att är redo att bevara Barcelona konkurrenskraftigt på transfermarknaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 2 =