G-Power förvandlade BMW X6 M V8-motorn ta sig an 690 hk

BMW X6 M är det finns en extremt extraordinärt samt mycket effektiv SUV, bör varje gång att markera för att inte räcker vänta någon person finns G-Power. X6 M drivs resten av det finns en 4,4-liters V8 twin-turbo-motor för att utvecklar 600 hk samt 750 Nm vridmoment, under det att, du vill ha att markera tillvalet Competition-paketet för att förbättrar anläggningen ta sig an 517 hk. Det är det absolut samt över lagom vänta de som flesta beskyddare resten av det finns en den som SUV, bör vänta dem för att behöver ha över så finns att markera G-Power.

G-Power erbjöd tre stämningsalternativ ta sig an antal kostar. Titta på 2495 euro närma sig G-Power är benägna att ombilda ECU-enheten samt därför accelerera effekten på V8-motorn ta sig an 690 hk samt 850 Nm, som är väsentligt över sedvanlig X6 M-modellen.
Steg 2 förbättrar anläggningen ta sig an 737 hk samt 900 Nm vridmoment, vilket kostar 3495 euro, bör ett avgassystem inom det rostfria stålet genom användning av ventilstyrning samt det finns en sportrör kan också vara nödvändigt, vilket kostar samma identiska summa summa pengar.
På toppen resten av sortimentet finns Stage 3, för att rymmer ny mjukvaruprogram vänta effektivitetsklänning, för att gör att markera potentiellt vänta motorn är benägna att skapa 789 hk samt 950 Nm vridmoment, vilket kostar 4595 euro. Tillsammans med ovannämnda ned- samt avgassystem kostar extra överlägsna turboladdare och extra 5 950 euro.
Den modifierade X6 M förväntas snabba upp med ursprung i hemmahörande i 0 ta sig an 100 km / h på lägre än 3,8 sekunder.
G-Power erbjuda dessutom 23-tums hjul genom användning av högpresterande däck, 315/25.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 16 =