Vijnaldum instämde genom användning av Inter?

Holländaren Giorgino Vajnaldum försvinner Liverpool inom toppen från säsongen. Att markera råda över länge spekulerats inom tenderar att Vijnaldum närma sig för att manövrera för vara uppmärksam på den förut nederländska tränaren Ronald Koeman inom Barcelona, ​​ändå den berömda italienska journalisten Sando Sabatini hävdar tenderar att holländaren närma sig tenderar att spela inom Serie A det efterföljande säsong.

“Jag jag vet att tenderar att pojken lovade Inter tenderar att pojken jag skulle inte komma vara uppmärksam på Italien för att det finns en fri agent”, nämnde Sabatini.
Vijnaldum är det finns en förut ivrig spelare inom Feyenoord, PSV såväl som Newcastle varifrån pojken flyttade vara uppmärksam på Liverpool 2016. Mannen spelade 222 matcher se fram emot de som “röda”, gjorde 22 mål som. I form av Liverpool vände Vijnaldum mästare inom Storbritannien såväl som Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 14 =