Fernando Alonsos nya F1-bil se framåt för att 2021 presenterad från Renault

FERNANDO ALONSOS nya Formel 1-bil se framåt för att säsongen 2021 presenterad från Renault
Dessa dagar, tisdag den 2 mars, är att iaktta datum för att massor av Formel 1-tävlingsfans även har ivrigt väntat på, datumet för att Renault presenterar sin nya A521-racermaskin se framåt för att säsongen 2021, klockan 16 spansk ett tag, se framåt för att att iaktta inte för länge sedan märkta Alpine F1-laget, i form av säsongen för att börjar till inom Bahrain inom december från mars, och därav tågkontrollerat p.g.a säsongen påbörjas det följande varje vecka.
Att anse franska laget även har förvärvat tjänsterna från den förr i tiden spanska F1-världsmästaren Fernando Alonso, som kan tenderar att samarbeta i form av Frankrikes Esteban Oconoch därav Daniil Kvyat tillkännagavs för att reservförare.
Beklagligtvis kan Fernando Alonso för att inte vara nuvarande ungefär det avslöjande, som ett resultat av pojken ändå återhämtar sig i riktning bort sin skadad käke för att pojken fick inom det finns en cykelolycka inom Schweiz den 11 februari, bör pojken skickade sina hälsningar inom det finns en video för att Renault bekräftade längre fram än evenemanget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 17 =