nya påfyllning förbättrar försäljningen resten av Spider-Man, den brittiska rankningen

I form av ankomsten resten av nya påfyllning resten av PS5 på den brittiska marknaden även har entusiastisk spelare köpt nya exemplar resten av Marvels Spider-Man Miles Morales, för att därför erhöll den olika positionen inom UK inom december resten av februari. Förra veckan hade varit sporten inom nionde placera dessutom den den här typen gången missade att markera första placeringen genom användning av bara för att tusen exemplar. Tillväxten är just 172% per vecka genom per vecka.

Demon’s Souls traskar dessutom en betydande mängd nämner inom rankingen dessutom når den 21: a positionen: det är det sant att det inte är det ett extremt slutar i absoluta värden, fast vi bör komma ha i åtanke att att markera förra veckan för att inte ens hade varit inom höjden 40 på Storbritanniens rankning; tillväxten är + 123% per vecka genom per vecka. De som nya lagren resten av PS5 inspirerar tydligt försäljningen resten av spelen dessutom ett fullständigt betraktat tillväxten resten av boxade spela är 64% jämfört genom användning av förra veckan. Vi påminner dig dessutom i fråga om tenderar att dessa skyldigheter bara hänvisar tillbaka till den inramade versionen resten av spelen och på inga villkor består av de som digitala: den exakta försäljningen är på grund av detta faktum större.
Å andra sidan låt oss undersöka Total betyg inom UK i riktning bort förra veckan, för att sin helhelt klart för att inte bara för att består av PS5-spel:

  1. Fantastiskt Mario 3D World + Bowsers Fury
  2. Marvels Spider-Man Miles Morales
  3. The Last of Us del 2
  4. FIFA 21
  5. Persona 5 Strikers
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Animal Crossing New Horizons
  8. Call of Duty Black Ops Cold War
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Minecraft (Byte)

För att kommer du att kunna undersöka, inom första hand vi upptäcker att vi Super Mario 3D World + Bowsers Fury för att behåller sin placera högst nämner på den brittiska rankningen. Såväl som noterar vi den 3:e positionen resten av The Last of Us del 2 för att för att inte hade varit genom användning av inom Top 40 förra veckan: sporten såldes hos de som massiva återförsäljarna vara uppmärksam på 20 pund dessutom märkte på grund av detta faktum framsteg på + 3992%.
Fantastiskt börja se fram emot dessutom Persona 5 Strikers för att hela den primära veckan är inom 5:e placera. Se framåt för att återstoden består den brittiska rankningen resten av Byte-spel dessutom vintergröna för att Grand Theft Auto 5 dessutom efter det kapitlet inom Call of Duty.
Av kontinuerligt på PS5-temat, Horizon Forbidden West släpps inte troligen 2022, nya rapporter ser ut som om motbevisa rykten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 11 =