Den näst mäktiga stjärnan försvinner dessutom, vad närma sig det som äger rum via Pjanić

Inom de som andra när som helst arresteringen händer omkring “Nou Camp” samt skulderna kväver den berömda katalanska klubben, är att iaktta logiskt tenderar att varje sak på detta närma sig tenderar att återspeglas på spelande arbetare. Lionel Messi, lagets första stjärna, försvinner inom juni efter utgången resten av sitt kontrakt, bör mannen kommer inte att göra tenderar att vara den den som, hela modern spanska medier hävdar.

Påstås bestämde de som sig inom Barcelona med avsikt att överlämna – för att de som påpekar, de som olika mäktiga kändisarna – Antoine Griezmann.
Även se framåt för att bara 60 miljoner euro, som är hälften lägre än vad mannen hämtades med ursprung i hemmahörande i Madrids Athletic sånär två kalenderår eftersom den. Fransmannen behöver inte för inte oroa sig se framåt för att den nya miljön som ett resultat av mannen redan är målet se framåt för att Manchester United samt PSG. Nej, sAtt anse spekulerat till tenderar att via Griezmann närma sig förlusten resten av ivrig spelare för att inte tenderar att ge upp, se framåt för att på Nou Camp, den federala regeringen, för att de som spanska medierna påpekar,sin helhelt förstört.
Att anse återstår tenderar att låt oss titta på vad den berömda klubben samt vårt ess Miralem Pjanić närma sig tenderar att för att hitta kollektivt inom sommartid …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 6 =