nya filmrullar även TV-serier närma sig

Netflix förnyar sin lista a Mars 2021 genom användning av en trevlig sats nya titlar däremellan filmrullar, TV-serier, dokumentärer o.s.v., av konstant att iaktta nya året på full förmåga även genom användning av en betydande och mängd produktioner.
Framför alla sakerna finns att iaktta en hel del filmrullar, både bland originalproduktionerna och människor som förvärvats utifrån, vilket att se till att en verkligt fast tillförsel från nya titlar för att är redo att ses hela månaden. Dessa innehåller “The Sentinel”, “Bombay Rose”, “Ohälsosamt Trip”, “Martin Eden”, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” även olika.
Bland TV-serierna vi upptäcker att vi en betydande mängd debuterar ännu en den primära säsongen för att “The Leader”, “Country Comfort”, “Love” även eftersom den Riverdale Season 4 även antal olika. Mellan anime även animering är “Pacific Rim: The Dark Zone”, “DOTA: Dragon’s Blood”även” Shaun the Sheep: Adventures in Mossy Bottom “.
För tillfället startade rörelsen automatisk nedladdning av filmer och TV-serier testas dessutom inom Italien.
Originalfilmer

 • 3 mars – FLICKMAKT – REVOLUTIONEN BÖRJAR Inom SKOLAN
 • 5 mars – SENTINEL
 • 5 mars – LAVAPERROS
 • 8 mars – BOMBAY ROSE
 • 11 mars – SABBA
 • 12 mars – JA DAG
 • 12 mars – PAPPERSLIV
 • 17 mars – ENKEL SVART
 • 18 mars – CABRAS DA PESTE
 • 25 mars – PÅ SAMMA VÅGEN
 • 25 mars – SECRET MAGIC CONTROL AGENCY
 • 26 mars – EN VECKA BORT
 • 26 mars – DÅLIG RESA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 19 =