Lautaro: Jag menar för att inte Barcelona, ​​jag ska skriva skriftligt ett nytt kontrakt via Inter

Lautaro Martinez även har bekräftat tenderar att mannen snabbt närma sig för att skriva skriftligt ett nytt kontrakt via Inter. Hans befintlig kontrakt löper ut inom juni 2023. Argentinern hade varit på ett sätt för att manövrera för ytterligare Barcelona förra sommaren, dock klubben med ursprung i hemmahörande i “Nou Camp” hade för att inte kontantbelopp i ett försök att överläggning ersättningen på 111 miljoner euro, att tillägga Inter avvisade chansen se framåt för att Lautaro det som får det finns en mycket mindre summa kontantbelopp att tillägga det finns en eller två entusiastisk spelare.

“Det är det sant tenderar att jag förhandlade via Barcelona att tillägga överföringen jag skulle inte det bara om genomföras. Å andra sidan att iaktta hände för att inte, jag lämnade att iaktta. “För tillfället är tänka på jag för att inte i alla avseenden på Barcelona, ​​bara för att Inter är inom mina idéer, att iaktta nämnde jag ytterligare tränaren,” nämnde Lautaro ytterligare Gazzetta dello Sportaktiviteter att tillägga tillade.
“Jag ska det helt att förlänga för kontraktet. Jag har ingen aning varje gång det kommer inträffa, dock det kommer inträffa. Jag använder betraktat mig på Inter inom en hel del kalenderår. Jag gillar metropolen, laget, maten, fansen. “Jag njuter faktiskt från att iaktta.”
Lautaro 2018, se framåt för att 25 miljoner euro, flyttade med ursprung i hemmahörande i Racing ytterligare Inter. Mannen även har utfört 117 matcher se framåt för att Inter, genom vilket mannen gjorde 45 mål som, varav 15 gjorde mannen den den här typen säsongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + eight =