Murinja förmedlade bara lite: Dinamo även har det finns en bra stadion

Hela genom dragningens vilja utför Tottenham gentemot Zagrebs Dinamo inom åttonde finalen inom Europa Leagueäven tränaren titta på den engelska klubben Jose Mourinho (Jose Mourinho) hade varit för att inte missnöjd i form av dragningen. Dock då däremot så mycket som den kroatiska de flesta är förskräckt genom tillståndet på Maksimir-stadion ser ut att anse för att i fråga om Mourinho “bröt krukorna” bara lite.

– Dinamo slog Krasnodar , och det är det aldrig jämnt är benägna att spela gentemot ryssarna. De som mottagit jämnt gruppen för att inkluderade Wolfsberger, CSKA även Feyenoord. Det finns inom Europa varenda kalenderår. Det är det kroatisk fotbollsfolks, full från förmågor. Jag överväga att vi ska är benägna att spela i form av dem, de nära att det finns en excellent stadion. Zagreb är på inga villkor titta på ett, vi kommer inte att göra är benägna att färd länge och det är det positiva utfärdar. Dock ett viktigt är att återvända ännu en kvartfinalen – uttalas Tottenham-tränaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 9 =