information presenterade genom loppet av ett evenemang inom mars titta på Paul Thurrott

I överensstämmelse med reporter Paul Thurrott den 23 mars 2021 Microsoft måste bevara en tillfälle tillägnad videonspelnyheterna i fråga om Xbox-ekosystemet. Så du kommer måste talande i fråga om Xbox Series X / S är Xbox Game Pass.

Därefter, på ett okänt datum, närma sig Redmond-huset är benägna att bevara en speciell tillfälle tillägnad nyheterna i fråga om Windows (operativsystemet, så ingenting eller väldigt bara lite relaterat ta sig an videospelvärlden). Thurrot har ingen aning vad innehållet inom den 2 händelserna skulle vara men även behöver inte vågat sig in inom hypoteser, å andra sidan det är det en ganska mycket tillförlitlig leverans för att upprepade gånger även har rapporterat fakta relaterad ta sig an Microsofts värld för att bekräftade sig vara sant.
I fråga om händelsen bekräftas är att iaktta dessa dagar hårt är benägna att förståelse vad innehållet skulle vara. Det kan utgöra den ryktade Bethesda avtäckningshändelse, via den primära speltrailern från Starfield, eller betydligt extra vanligtvis, under vilket framstegen titta på antal ta reda på närma sig är benägna att erbjuds. Vi skulle kommer att få låt oss gång Halo Infinite, efter den ett tag för att 343 Industries tog i ett försök att granska den ur teknisk synvinkel.
Den den som skyddet är är benägna att efter de som mest uppdaterade videospelshändelserna, tillsammans med den som kan vara tillägnad Nyheter med Pokémon-temanärma sig att iaktta är benägna att förändras till riktigt hårt titta på Microsoft för att vidta åtgärder sämre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 2 =