Epidemin via äktenskap och använder inte en sex – är att iaktta simpel dessutom extra attraktivt tenderar att onanera?

“Okonventionell faktum?!” Skriver artiklar resten av ett antal utländska psykologer. ”Sexuell monogami dödar manlig libido!” Sexterapeuter, sexologer, psykologer … Hela dessa, grundade på professionella lärande, riktade på att öka manlig libido.

Baserat på dem är makarnas minskande libido inom långvariga monogama förhållanden skyldig se framåt för att deras följeslagare sexuella missnöje. Bör tjejer påverkas av det finns en lägre resten av libido ganska mycket förr än killar. Vad pågår i fråga om att iaktta motsatta är sant?
När du har låg libido, bota att iaktta sin helhelt simpelt via ganska mycket sex, skriver några terapeuter. Bör det är det för att tenderar att vi säger att – är du kan deprimerad? Träna glada idéer, glada villkor dessutom skratt.
Låt oss för att inte sök efter orsaker, vi skall hantera med sanktioner. Samt vi alla vet att ganska mycket fint tenderar att den för att för att inte undersöker förklaringarna ännu en det finns en ohälsa, olycka eller tillåta genom vilket tydligen är han missnöjd för att inte närma sig tenderar att botas. Några söker efter våra mans vanor bakom den minskande manliga libido. Låt oss kolla in de som mest vanliga frågorna dessutom jämföra dem via det faktum.

Är varje sak tenderar att skylla – manlig libido?

Se framåt för att ganska mycket arbete, se framåt för att ganska mycket extra tid dessutom tillhörande allestädes nuvarande stress. När du ägnar all din vitalitet med ursprung i hemmahörande i jobbet, för de som investerar all din vitalitet inom tenderar att arbeta, behöver du kan bara för att göra varje gång fastigheter med ursprung i hemmahörande i jobbet för att sitta ner för framför TV: n, via det finns en bok, godis dessutom stänga resten av sinne eller gå ännu en sängs.
Exakt samma gäller ändå se framåt för att tjejer för att ta hand om av barn, hushållsuppgifter, hushållsuppgifter dessutom såväl som uföra arbeten så mycket som dagen. Knapphet på sömn dessutom avkopplingsmål närma sig att föreslå oss, dagen börjar till för att inte ens. På detta gäller både damer och män.
Dålig kost, dvs. knapphet på zink, vitamin D dessutom olika tongivande vitaminer, vars konsumtion är förknippad via utsöndring resten av testosteron hos killar är det finns en en annan anledning. Se framåt för att ganska mycket tågkontrollerat dessutom tågkontrollerat, hjärt- dessutom hjärnhälsa, överdriven alkoholkonsumtion dessutom rökning påstås dessutom ha det finns en negativ inverkan på libido.
Erektil dysfunktion eller psykiska svårigheten är redan det finns en undring se framåt för att specialister. Dessutom är det definitivt värt att säga att iaktta så kallade sexuell anorexi, sin helhelt simpelt se framåt för att ganska mycket porr, vilket leder till missbruk dessutom därför, paradoxalt nog, för att ett antal lärande råda över bevisad, minskad libido, sexuell tillfredsställelse dessutom vill se framåt för att sexuell tillfredsställelse. Libido avklinga dessutom beroendet resten av sociala medier.

I fråga om kvinnlig libido … följs resten av manlig libido

Bör ett mycket kraftfullt, för att för att inte ägnar så ganska mycket uppmärksamhet, nämns inom det föregående paret av stegen: sexuell tristess. Som ett resultat av tristess inom att iaktta sexuella riket avklinga varje libido, allteftersom anslutningen mellan man dessutom en flicka är redo att definieras resten av varje parterna för att romantisk eller framgång.
Vad ligger egentligen bakom tristess inom sex? Rätt sätt att är libido dessutom tristess kopplade? Vetenskapsman vetenskapare råda över till slut riktat sin uppmärksamhet i opposition att tjejer dessutom deras libido. De som faller ojämförligt förut (även inom lyckligt äktenskap) än hos killar. Och eftersom University of Rochester skriver: i fråga om kvinnlig libido uppnås, så är manlig libido (studie med ursprung i hemmahörande i 2016).
En av många de som mest viktiga studierna är den för att genomfördes resten av University of Nevada på gifta, äktenskapliga nöjda tjejer (medelålder: 31,5 kalenderår, genomsnittlig äktenskapslängd: 6,52 kalenderår, libido-sänkande element: ett antal, aldrig det finns en). Att markera har varit det finns en kvalitativ studie genom vilket vetenskapsman vetenskapare intervjuade gifta tjejer.
Målet har varit tenderar att kontrollera varför tjejer förlorar sexuellt nyfikenhet dessutom synnerligen behovet efter killar, för att de som längtade så passionerat till att börja med resten av anslutningen. Skapas tjejer se framåt för att monogami? Studien fann tenderar att institutionaliseringen resten av relationer, desexualisering resten av locktång dessutom överdriven förtrogenhet låg bakom den förr minskande kvinnliga libido. Att markera låter trevligt, dock vad ligger bakom att iaktta?

Vad är “enheten”?

Ytterligare tenderar att börja dela via, låt oss kortfattat out line libido: det är det det finns en sexuell i ntuition, ardor, sexuell lust se framåt för att sexuell tillfredsställelse, nödvändigheten att sexuell njutning, den så kallade “Drive” eller sexuell vitalitet.
Vi pratar för att inte i fråga om frekvensen resten av samlag (inom ett antal instanser motsvarar mängden samlag för att inte graden av på sexuell libido) eller flexibiliteten för att lyckas med orgasm (lärande råda över bevisad tenderar att att iaktta inom ett långvarigt förhållande dessutom via stigande ålder.

Institutionalisering resten av bröllopet

En gång vi pratar i fråga om äktenskapets institutionalisering upplevdes att iaktta bland de många intervjuade kvinnorna för att det finns en övergång med ursprung i hemmahörande i frihet, självständighet dessutom ännu en uppgifter, ett långvarigt förhållande dessutom rutin. Som ett resultat av på detta råda över sex förändrats med ursprung i hemmahörande i kroppslig nöje, nöje dessutom lustigt ännu en ett specifikt se framåt för att kärlek, men dessutom plikter dessutom förväntningar.
Familjebildning, monogami, säkerhetsvänlig dessutom stabilitet är de som element se framåt för att vilka tjejer vandrar kommer in inom ett varaktigt förhållande eller äktenskap – på detta är redo att innebära tenderar att både damer och män vill ha sexuell stabilitet dessutom monogami. Bör detsamma element minskade dessutom sexuell lust.
“Jag jag vet att det exakta sättet att min man närma sig till beröring ungefär mig … Jag skäms för att inte så att klä resten av mig framför honom dessutom jag jag vet att tenderar att mannen älskar mig. Jag känner mig bekväm framför honom, vilket är viktigt för se framåt för att mig, dock för att inte så rafflande. Lusten är borta. Du är icke rädd så att nuvarande dåligt sinnelag, dåliga vanor, så att du inser dig bekväm. Att markera tog del resten av behovet. ”(Forskningsdeltagare, 34 kalenderår)
“Sannolikheten sin ägo sex varje gång för att i ändå minskade den behovet.” (Forskningsdeltagare, 28 kalenderår föråldrad) “En gång vi daterade hade vi så förvärva möjligheter sin ägo sex kollektivt dessutom att iaktta har varit rafflande. En gång vi gifte oss har varit vi alltid kollektivt. ”(Forskningsdeltagare, 26 kalenderår)

Sex via “olämpliga”, äktenskap via “lämpliga”

“Fritid övertagande dessutom uppgifter, betalar betalningar, inteckningar dessutom bör stjäla hitta tid för mig .” (Forskningsdeltagare, 33 kalenderår) valda de som sin ägo sex.
Att markera har varit spontant sex för att de som saknar inom sitt äktenskap eller långvariga förhållande. Den 40-åriga forskaren hävdade tenderar att hon hellre jag skulle inte ha sex via killar hon konfronterad dock för att hon för att inte gifte sig via hela ett antal omständigheter. Samt hon jag skulle inte för att inte att justera make se framåt för att dem.
Olika tjejer tillskrev motiven till försvinnandet resten av sexuell “driv” ännu en stagnation inom sexuell dynamik, försvinnandet resten av romantik, förlusten resten av nödvändigheten att tenderar att “försök att”. “Medan du kommer att få mig tenderar att känna mig speciell, älskad, önskad, ska jag ge den varje sak sex det skulle vara bäst att”, uttalas den 35-åriga deltagaren, för att fick svårigheten vad för att jag skulle inte förändra sig inom anslutningen. “Lek via mitt hår, kyss mig, kram … Att markera denna sort pågår för att inte lång sikt.”

Det är det simpel tenderar att onanera, så ett antal robotar krävs varje gång man råda över sex via det finns en man …

Ett annat svårigheten har varit överdriven förtrogenhet, karakteriserad för att det finns en lägre resten av kroppslig attraktionskraft (sättet att tjejer uppfattade sig själva, liksom det finns en medarbetare för att slutade underhålla sig själva), knapphet på individualitet dessutom social isolering, knapphet på externa intressen, minskande romantik dessutom mysterium, känd sexuell procedurer, att vara gravid, dåliga vanor, tråkigt dessutom förutsägbart sex, rutin.
Tjejer förklarade att iaktta för att det finns en brist på sig själva inom rollerna för att fruar dessutom mammor, så de som slutade vara kapabel att vara någon person en annan se framåt för att det finns en känner verkligen resten av tillfredsställelse. Men värre tjejer beskrev oförmågan tenderar att “att justera” med ursprung i hemmahörande i det finns en position ännu en det finns en en annan:
“Jag ge¨ så ett antal ansvarsområden på listan tenderar att jag för att inte behöver tenderar att jag kommer tillskrivas sex. Det finns flera robotar via honom. Jag bör betala räkningarna … Sex råda över upphört tenderar att vara det finns en företräde. Att markera vandrar ganska mycket förr. Det är det så jag använder att iaktta via det finns en man – är vi färdiga än? För att inte än? I samma ögonblick behöver jag sova som ett resultat av jag använder så ganska mycket framför mig. Jag bör börja dela städa hemmet där … ”(forskningsdeltagare, 25 kalenderår)
“Jag 90% mamsen dessutom 10% fru. Är att iaktta hårt för att ändra med ursprung i hemmahörande i min mamsen en gång jag ändå bör att justera blöjor, laga äta, tvätta, städa dessutom snabbt är personen som inom sängen dessutom jag kommer bära resten av mig plaggen dessutom vara sexgudinna? Jag behärska för att inte göra att iaktta på att iaktta stilen. ”(Forskningsdeltagare, 34 kalenderår)

Inget förspel, njuter, sexuell kreativitet

Tjejer klagade dessutom genom avsaknad på ta tid eller behovet hos killar tenderar att prova nya tekniker, leda förspel, kroppslig uppmärksamhet hos av barn, bekymmer så att av barn hör av fogor hela sex, men dessutom avsaknad på kvalitetstid spenderad via det finns en medarbetare, tenderar att personen som kommer att få för att inte kvinnan tenderar att känna sin unikhet, attraktionskraft, behovet inom fras, knapphet på sexuell uppmärksamhet, knapphet på ansträngningar så att att träffas sexuella fantasier resten av det finns en man, inget njuter dessutom och extra sexuell validering resten av det finns en en flicka.
”Mina tre av barn hänger att kontinuerligt på mig, de som behöver ändå ha betydligt med ursprung i hemmahörande i mig. En gång de gå och sova på kvällen känner jag mig för att inte för att som någon en annan hänvisar till mig. ”
Att markera har varit ovanligt tenderar att alla de de som intervjuade kvinnorna har varit nöjda, glada och ej jag skulle inte att justera make eller långvariga medarbetare. Några följeslagare beskrev dem för att ändå lockande, perfekta.
“Det är det löjligt, se framåt för att vi har i dagsläget ett bra äktenskap tillsammans med att iaktta … Knapphet på sex dessutom knapphet på nyfikenhet se framåt för att honom. Specifikt är han min verkliga finaste god vän. Bör vi är redo att för att inte f r ee dessa “utfärdar” osv.).
I fråga om de som, med ursprung i hemmahörande i mäns minskande libido, avleder sin “förutbestämning” ännu en ett monogamt förhållande, vad betyder på detta se framåt för att tjejer vars libido avklinga ojämförligt förr? Att markera denna sort är en undran se framåt för att specialister, dock vi, partnerna inom relationen, bör tänka på att på sättet att vi är redo att återställa denna “maskin”. Vi är redo att dessutom börja dela via att iaktta vi känner så att vi saknar ett förhållande – dessutom prata att iaktta via vår medarbetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =