AMD Radeon RX 6700 XT, denna sort är att iaktta officiella presentationsdatumet

AMD Radeon RX 6700 XT råda över det finns en datum resten av presentation, meddelade resten av firman genom officiell: grafikkortet avslöjas den 3 mars kl 17.00.
DE rykta vänta bara några få veckor av den anledningen som, för att talade i fråga om det finns en släpptes i mars för AMD Radeon RX 6700 XT, är redo att därefter förändras till lämpligt göra en ersättning för tidpunkten.
Hela tiden baserat på rykten, den nya GPU via arkitektur RDNA 2 närma sig är benägna att utrustas via det finns en Navi 22 XT / XTL-chipset via 40 Compute-enheter, 2560 Stream-processor, 40 Ray Accelerator men även det finns en klockfrekvens på 2,5-2,6 GHz.
Kortet närma sig är benägna att utrustas via 12 GB GDDR6-minne via det finns en fart på 16 Gbps, gränssnittet skulle vara 192-bitars men även PCI-Express 8-stifts strömförsörjning. Relaterat till TDP är redo att att iaktta gå med ursprung i hemmahörande i 189W vara uppmärksam på 230W.
AMDs teaser, för att du kommer att hitta under, det finns en avledningssystem dubbelfläkt vänta Radeon 6700 XT, samtidigt som att iaktta ändå för att inte finns bara några få den lilla bokstaven i fråga om värde på kortet: det finns en detalj för att för att inte närma sig är benägna att göra distinktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 5 =