Bardi saknar duellen genom användning av Athletic Bilbao i och med sarga

Den makedonska landslagsspelaren Enis Bardi skulle vara på marknaden ifrån fotbollsplanerna ett tag i och med sarga.

Hans personal Levante, bekräftade, fotbollsspelaren skadade musklerna inom hans högra ben och därav tenderar att pojken för att inte närma sig tenderar att kombineras vänta matchen genom användning av Athletic Bilbao, som kan tenderar att spelas på fredag.
Problemet är i fråga om Bardi skulle vara förbereda att vänta semifinalens omspel, i jämförelse med samma identiska team, för att står på detta system det följande per vecka.
På detta är den olika skadan för att behåller Bardi borta ifrån fotbollsplanerna den den här typen säsongen. Förut hade pojken det finns en ryggskada, i och med vilken pojken för att inte spelade på två månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − six =