Harden fixade Clippers

Brooklyn Nets avveckla det finns en lönsam Western Conference-turné i form av det finns en seger genom LA Clippers. Nets, utan ut en Kevin Durant, firade genom Clippers i form av 112: 108. På denna turné firade Brooklyn Nets genom Golden State, Sacramento, Lakers, Phoenix även Clippers.

James Harden ledde Nets vara uppmärksam på seger i form av 37 poäng, 11 returer även sju assist. “Beard” gjorde det föregående paret av två poängen inom matchen, i riktning bort frikastlinjen.
Nikola Vucevic råda över fortsatt i form av spektakulära deltar i eftersom den begynnelse från säsongen. Montenegrin ledde Orlando vara uppmärksam på det finns en 105-96 seger genom Detroit. Vucevic avveckla matchen i form av 37 faktorer även 11 returer. Downtown Orlando fick över 30 faktorer inom det finns en match se fram emot 7:e gången den denna sort säsongen.
Denver Nuggets föll vara uppmärksam på Atlanta 115: 123. Atlanta råda över utfört komma in sin olika seger genom de som mest uppdaterade tio matcherna, då däremot Denver råda över sex nederlag genom de som mest uppdaterade sju bortomatcherna.
Tre Young även Clint Capella stod ut inom Atlantas led. Young fick 35 poäng även Capella fick 22 poäng. På sportsidan gjorde Jamal Murray 30 poäng även Nikola Jokic spelade genom sin sedvanlig även gjorde “bara för att” 15 poäng, 10 returer och 6 assist.
Slutresultat:
New Orleans-Boston 120: 115
Cleveland-Oklahoma 101: 117
Toronto-Philadelphia 110: 103
New York-Minnesota 103: 99
Milwaukee-Sacramento 128: 115

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =