Demon Slayer: nya speltrailers utställning Inosuke att tillägga Zenitsu

Aniplex även har lanserad nya gameplay video trailer från att anse kommande sporten Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppu Tan. Den 2 videorna uppmärksamma två från de som förmodligen den mest erkända karaktärerna som kan är benägna att spelas inom stridsspelet: låt oss talande i fråga om Inosuke Hashibira att tillägga Zenitsu Agatsuma. Kommer du att kunna låt oss den primära spelvideon till en början från nyheterna att tillägga den olika längst ner.

Den 2 spelvideotrailrarna i riktning bort Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppu Tan tillåta oss är benägna att låt oss den 2 karaktärernas åtgärder inom ännu det konventionella en-mot-en-konfrontation. Cyberconnect2, byggare från sporten känt vänta sitt arbete genom användning av tie-in anime (Naruto komma in primis), även har redan bekräftat är benägna att målet är är benägna att skapa ännu av tillgängligt kampspel som höras av dig reproducera rörelserna inom anime-karaktärerna genom användning av enkelhet.
Demon Slayer det redogörelsen i fråga om Tanjiro Kamado, för att efter förlusten från det bara om så mycket som familjen bestämmer sig som ett sätt att förändras till ännu demon-slaktare att tillägga för att hitta ett behandling vänta sin lillasyster, Nezuko Makado, för att blev ännu del demon. Sporten gör är benägna att vi är redo att återuppleva del av mangas historiskt förflutet. Vi påminner dig i fråga om att anse Demon Slayer kan också vara ännu anime att tillägga finns på Netflix (första säsongen). Den olika säsongen även har just tillkännagivits.
Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppu Tan även har bekräftats vänta PC, Xbox One, PS4, PlayStation 5 att tillägga Xbox Series X | S. Att markera släpps kl Japan 2021. Vi påminner dig i fråga om är benägna att a mobilspel för att måste ha kommit förra året däremot även har skjutits citerar som ett sätt att vara t tering kvaliteten.
Väntar på olika släpvagnar, vi informerar dig i fråga om är benägna att ännu spelvideo genom användning av 4 karaktärer för att slåss från Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppu Tan. Se framåt för att bilder och ny information kan du gå till den här adressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 20 =