Ryssarna gjorde oss det finns en tjänst, är faktiskt bör vi vinna mot Estland övertygande

Även när att anse hade varit svårigheten genom loppet av första halvåret besegrade Rysslands basketlag i form av 75:52 Estland, vilket lämnade oss “extra öppna” så att kvalificera oss se framåt för att Eurobasket 2022, se framåt för att vilket vi är faktiskt behöver det finns en övertygande seger genom direkta motståndare, estländarna imorgon inom Perm.

Efter första kvartalet hade ryssarna bara för att +2 i opposition att de som obekväma estländarna, bör när som helst matchen fortsatte ökade de som skillnaden såväl som ägde rum inträffade ta sig an det finns en övertygande seger inom slutlig kvartalet. Evgeny Baburin i form av 14 poäng hade varit bäst se framåt för att ryssarna, Andrei Vorontsevich lade ta sig an 13, då däremot bland estländarna hade varit Janari Yesar i form av 10 poäng den förmodligen den mest effektiva.
Som ett resultat av vi torskade den primära matchen i form av Estland i form av 82:91 behöver vi är faktiskt det finns en seger på +10 poäng imorgon så att säkra ett område inom att anse kontinentala mästerskapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − fourteen =