Rumble on the Rock – Povetkin v Whyte inom december resten av mars

DET råda över varit en alltför stor mängd nyfikenhet vänta returmatchen mellan den ryska boxaren Alexander Povetkin och därav att iaktta brittiska titelhoppet Dillian Whyte och därav är faktiskt närma sig att iaktta är benägna att hållas inom Gibraltar.
Whyte slogs ut resten av ryssen förra året vilket förstörde hans chanser är benägna att titelkamp mot Tyson Fury så pojken bör hämnas i fråga om pojken behöver behålla vistelser inom den tyngsta boxningen.
Initialt planerad är benägna att utkämpas inom UK, förmodligen inom promotorn Barry Hearns Matchroom HQ-trädgård genom vilket Whyte bli besegrad gentemot Povetkin, att iaktta fanns en svårighet, som ett resultat av Whyte tränade inom Portugal.
Genom användning av lurad för att ska äga rum på Sky Sports är på detta det finns en fin en bit vänta utan kostnad publicitet vänta Gibraltar och därav dess turisthandel och därav är redo att väcka nyfikenhet ifrån olika sportpromotörer som ett resultat av den federala regeringen är redo att bedöma begränsa orsakade resten av Covid-19-infektioner för att av kontinuerligt är benägna att sjunka .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =