Messi via det finns en ny rekordmatch mottagit Cadiz det finns en faktorer på Barça inom mål som

0

Lionel Messi hade ett rekordresultat se framåt för att Barcelona och därav gjorde att markera den som målet se framåt för att sitt reglering, fast katalanerna lyckades förlora det finns en faktorer inom matchens ultimata via Cadiz och därav spelade 1: 1 inom matchen via Cadiz med ett syfte att upprätthålla sig åtta poäng efter ledaren Atletico Madrid inom La Liga.

I form av inledning resten av “Nou Camp” vände Messi fotbollsspelare inom Barcelona via flest framträdanden inom La Liga, vara uppmärksam på och därav via 506, vilket överträffade den legendariska förr i tiden lagkamraten, Xavi Hernandez.
Mannen har varit målgörare se framåt för att Barças den som mål som inom den 23: e minuten, när som helst mannen förblev en lugn efter den tilldelade straffen och därav tog ledningen i riktning bort straffpunkten, för att varade resultat i vara uppmärksam på 89: e minuten, då gästerna fick ett straff, och därav Alex Fernandez har varit positiv.
För tillfället är förblir den katalanska klubben på 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen via 47 poäng, åtta lägre än ledaren Atletico och därav 4 bakom Real Madrid (för att även har fler matcher). Cadiz ligger på 14: e tillräckligt med utrymme via 25 poäng efter sin ägo brutit det finns en förlorande rad inom 4 matcher efter det finns en lovande börja på säsongen.