The Last of Us, den italienska fanade kortfilmen även har det finns en trailer såväl som det finns en officiell titel

De som Italiensk fanfilmad kortfilm tillägnad The Last of Us, genom användning av titeln TFOT, även har det finns en prime trailer: man kan hitta den längst ner. Vi är redo att därefter kolla in vad dessa killar även har lyckats göra, oavsett det finns en ganska mycket begränsad budget.

För att rapporterades vänta ett par dagar eftersom den, kortfilm av The Last of Us koncentrera sig på historien i fråga om Joel genom åren för att sträcker sig i riktning bort spelets inledande sekvens ytterligare hans montering genom användning av Ellie.
Vi kommer att därefter för att hitta de som tillfällen för att markerade karaktärens liv, efter alla inom tolkningen resten av författarna ytterligare kortfilmen, och eftersom ledde honom ytterligare är benägna att utvecklas till det finns en smugglare genom användning av ganska mycket förvärva skrupler.
Regisserad resten av det finns en skicklig ung regissör, ​​Mariano Caterinozzi, för att hanterade hela fasetter resten av produktionen, i riktning bort regi ytterligare ändra, TFOT i b rief, att markera är redo att utvecklas till ett fin plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + 7 =