Medvedev utplånar Tsitsipas – Närma sig är benägna att spela emot Djokovic i fråga om titeln inom Melbourne

Danil Medvedev mottagit via det finns en spektakulära match emot Stefanos Tsitsipas ett område inom finalen inom Australian Open. Den ryska tennisspelaren mottagit via 6/4, 6/2, 7/5 på två timmar dessutom 12 minuters deltar i. Medvedev närma sig är benägna att spela den försvarande mästaren Novak Djokovic inom finalen på söndagen. Se framåt för att Medvedev har fått på detta den olika Grand Slam-finalen, den primära mannen spelade 2019 emot Rafa Nadal ungefär US Open.

Statistiken utställning bäst Medvedevs dominans, esstjänster 17/3, direkta punkter 46/19, oförtryckta felaktig 21/30. Med Medvedevs första tjänst och använder inte en otänkbara 88 andel.
Medvedev, slog Tsitsipas, två dessutom det finns en halv uppsättning. Grekern hade inte en kotte sannolikhet, emot motståndaren för att slog faktiskt alla delar.
Inom den 2 första uppsättningarna gjorde Medvedev tre pauser dessutom fick det finns en 2-0 fördel.
Pojken startade den 3:e uppsättningen via det finns en paus, fast Tsitsipas lyckades komma igen. Buren resten av gruppen återvände grekern pausen, nådde vara uppmärksam på dessutom via det finns en 4: 3-fördel dessutom använde eftersom den för att inte två nya brytpunkter.
Efter matchen medgav Medvedev är benägna att mannen genom de som ögonblicken har varit en betydande mängd pressad dessutom lyckades rädda sig via fin tjänster. Inom toppen tog Medvedev återigen sin motståndares tjänst dessutom nådde finalen och använder inte en är benägna att förlora det finns en uppsättning.
Finalen inom Melbourne börjar till på söndag kl. 9.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =