Synd är benägna att de som för att inte släppte fansen, att markera jag skulle inte vara är irriterande

Den väsentligen den mest inflytelserika italienska dagstidningen “Karriär Arbetssport inom det finns en rapport i riktning bort Belgrad erbjuder det finns en tydligen detalj. Genom loppet av gårdagens turné på “Rajko Mitić” -stadion i form av sina lagkamrater, Zlatan Ibrahimovic pratade i form av lagkamrater i riktning bort “Balkan-klanen” – Krunic, Rebic samt Mandzukic samt uttalas ta sig an dem:
– Synd är benägna att de som för att inte släppte gruppen. Att markera jag skulle inte vara är irriterande i riktning bort sporten – uttalas den besvikna Ibrahimović.
Esset inom Milano åtnjuter spänningar samt önskade att spela sporten framför fansen inom det finns en atmosfären är benägna att minnas efter det bara om ett kalenderår resten av tomma ställen. Maracana tog vara att markera perfekta tillfället titta på att markera. Däremot tragiskt är närvaron resten av följare för att inte tillåten …
Ännu en kvarvarande är på detta dessutom det finns en indikation på är benägna att vi är redo att räkna med att oss Ibrahimovic ikväll på planen. Via vilka min återstår att markera är benägna att låt oss titta på …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =