Poser för att strider i opposition att manlig värdighet

nja är att iaktta den som värre än att avbryta någons penis att väsentligen tröttna på dem från kärlek inom sängen … Bör även när den på ett tag vanligtvis är oundviklig, är redo att man besegra manlig värdighet.

Att anse finns bara om inga ben inom penis för att jag skulle inte gå sönder, däremot varje gång tydligen är han upprätt är redo att pojken skadas allvarligt. Böjning från ett upprätt orgel leder ännu en saknad.

“Kommer att bli inom det finns en sådan omständighet sammanhang finns att iaktta inte någon yttre blödning med ursprung i hemmahörande i penis, som ett resultat av frakturen är intern. “Blod börjar till strömma mellan huden dessutom täcker penis, varje upprättstående våra kroppar,” nämnde urolog Dr Lawrence Levine ännu en Cosmopolitan.

Dr Levine i kontrast utseendet på ett skadat organ genom användning av det finns en aubergine – lila dessutom uppsvälld. “På detta är ett ovanlig svårigheten, däremot för att inte ouppnåeligt det som inträffar”, nämnde urologen.

Vilka ställningar är redo att leda ännu en olyckor?

 

Kvinnan på övervåningen är farlig!

“Penisfraktur är resultaten av penetrerande samlag”, säger Dr. Lawrence Levine. I överensstämmelse med läkaren, hela könsorgan uppträder könsorganen vanligtvis sin helhelt simpelt utomhus “korrekt ställe”, dessutom allteftersom personen som är offentligt försök kvinnan rätta ännu en på detta tillfälliga besvär, så penis kanske för att inte träffar korrekt riktning.

“I fråga om orgeln träffar bäckenet dessutom parallellt kvinnan ovanifrån bestämmer sig med tanke på föra kroppen närapå mannens knä, närma sig grannarna att lyssna på riktiga stön”, varnar Dr. Levin. nja är att iaktta för att inte ett bra förslag vara ägare till att iaktta citerar …

Det finns en studie med ursprung i hemmahörande i 2014 undersökte problemet genom användning av skadad könspennor. Inom samband genom användning av undersökningen frågades 42 herrar genom användning av “besegrad” värdighet inom vilken omständighet sammanhang de som skadades. Hos 28 från dem hade varit att iaktta vaginalt sex, inom de som olika 14 hade varit förväntad etta ovanifrån.

Det är det inte någon stor överraskning är benägna att hunden utgör det finns en våda vänta personen som. Luta sig bakom platser penis inom av ytterligare , som ett resultat av dörröppningen är inom 90 graders vinkel.

 

Analsex

Det här är inte kategorin “i fall du saknar poängen, sätt att tänka på det”. Analsex är redo att leda ännu en svårigheten varje gång det finns en följeslagare för att inte kommer att få släppa taget. I fråga om hon råda över motstånd bör du inte förgäves trycka på – den av ytterligare glädjen inte förgäves fin vänta penis, råder Levin.

I form av ett par fras i fråga om analsex bör du kommer beväpna dig genom användning av en avslappnad dessutom ganska mycket smörjmedel för att det är felet för att inte pågår.

 

Tuff eller frekvent onani

Säker, självbelåtenhet är redo att förvärva det finns en man att avbryta sin egen penis. Extra aggressiv onani är redo att snedvrida könsorganen. Tenderar att deformera penis är för att att avbryta, som ett resultat av att iaktta dessutom skadar fotgängarnas våra kroppar. “Överdriven onani under vilket penis stimuleras på ett grovt metod närma sig det praktiskt taget absolut att styra ännu en svårigheten”, varnar urolog Dr. Levin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 5 =