Nissan presenterar nya Qashqai: skarpare design, extra teknologi

Efter sin ägo sålt utöver 3 miljoner fordon inom Europa är redo att man i form av rätta vi säger att är benägna att Qashqai är det finns en extremt extraordinärt nödvändig modell vänta Nissan. För närvarande introducerades det finns en ny modell för att erbjuder betydligt förändringar jämfört i form av sin föregångare.

Nya Qashqai råda över antagit det finns en skarpare design samt samma identiska för förvånande strålkastare för att de som förut presenterade Nissan-modellerna råda över, som kan vara med det finns en boomerang. Kroppen råda över fler kanter än förut, samt själva Qashqai är verkar större än förut, 35 mm lång sikt, 32 mm det bredare samt 25 mm större, allteftersom hjulbasen är 20 mm lång sikt.

Det är vanligtvis valfritt det som får det finns en 20-tums uppsättning fälgar, samt full-LED-matrislampor kan också vara del av den kompakta crossoveren vänta första gången. Belysningen ändrar robotiskt sugen vi litar på att på vägförhållanden samt mötande besökare. En variation resten av 11 kroppsfärger kan erhållas, tillsammans med 5 tvåfärgade kombinationer med avsikt att accelerera personaliseringsalternativen. Den det bredare hjulbasen råda över resulterat inom extra benutrymme för att råda över höjt i form av 28 mm, samt nya Qashqai erbjuda dessutom utrymme mellan förare samt främre passagerare, samtidigt att iaktta erbjuder 15 mm extra benutrymme vänta hela passagerare.

Nya Qashai är extra praktisk än sin föregångare som ett resultat av bagageutrymmet råda över höjt i form av 50 liter, samt på detta erhölls hela genom är benägna att minska bagagegolvet samt “packa i fråga om” den bakre upphängningen.

Tillsammans med den extra rymliga hytten är interiören gjord resten av materialfaciliteter resten av större standarden för att det är ytorna har fått mjukare. Framsätena har lyckligtvis fått det finns en massagefunktion samt motivkraften råda över det finns en 12,3-tums digital skärm samt det finns en 9-tums pekskärm vänta infotainment-systemet, för att stöder Android Auto samt Apple Car Play-system.

Det finns en 10,8-tums head-up-skärm, den viktigaste inom segmentet, finns tillgänglig gentemot det finns en av ytterligare kostnad. Att markera finns USB-portar med avsikt att ladda enheten framåt och bakåt.

Nissan råda över implementerat de som mest uppdaterade ProPilot-hjälpsystemen samt höjt skyddet hela genom att lägga in för det finns en krockkudde mellan framsätena.

I ämnet av motorerbjudandet är att iaktta simpelt. Dzela inte för inte inte utan skäl lång sikt, så den nya Qashqai kan erhållas i form av det finns en 1,3-liters turbobensin blandat i form av en mild hybridteknik, för att utvecklar 138 hk samt 240 Nm vridmoment, samt inom det finns en kraftfullare utgåva 156 hk samt 260 Nm vridmoment. Inom varje fallen överförs anläggningen ännu en framhjulen genom det finns en 6-växlad guide växellåda.

I form av CVT-överföringen kan ni besluta mellan framhjulsdrift samt fyrhjulsdrift. Qashqai i form av Xtronic-transmission tillämpar det finns en 1,3-liters turbobensinmotor i form av 156 hk, bör i form av ett betydligt större vridmoment på 270 Nm.

Såväl som närma sig den nya Qashqai är benägna att erbjudas i form av e-Power-enhet, som kan vara det finns en förbättrad utgåva resten av hybridsystemet, och eftersom drivs resten av den japanska Nissan Note. Det är det det finns en övergång ifrån det finns en 1,2 ännu en det finns en 1,5-litersmotor för att levererar 187 hk samt 330 Nm.

Att markera bör sägas är benägna att SUS-motorn bara används denna sort med avsikt att generera elektricitet som ett resultat av hjulen i sanningen drivs resten av det finns en elmotor. Identiska till den helelektriska hatchbacken är den denna sort modellen för att inte tillgänglig i form av fyrhjulsdrift.

Den nya Qashqai är baserad på CMF-C-plattformen samt är därefter simpel. Bakluckan kan också vara 2,5 kg simpel samt grund av aluminiumdörrar, främre skärmar samt motorhuv sparar du kommer 21 kg. Ett fullständigt är kroppen 61 kg simpel än den tidigare samt 41 andel styvare.

Vägledning samt väghållning råda över dessutom förbättrats.

Nissan närma sig är benägna att börja dela dumpa nya Qashqai inom Europa inom kalenderår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =